Masina tuns iarba Hyundai HY-LM 5301 GT, motor benzina, 4,8 CP, latime taiere 53 cm

Vezi detalii promotie

Masina de tuns iarba si gazonul Hyundai HY-LM 5301 GT este echipata cu toate functiile necesare pentru a curata si intretine suprafete de dimenisuni medii si mari. Este echipata cu carcasa robusta din otel, rezistenta la coroziune si la conditii de lucru dificile. Masina de tuns este autotractanta si dotata cu roti mari in partea din spate, care permit o manevrare usoara. Este dotata cu un motor Hyundai, pe benzina, in 4 timpi, acesta fiind un motor puternic, dar economic, fiabil si silentios

Pret Masina tuns iarba Hyundai HY-LM 5301 GT, motor benzina, 4,8 CP, latime taiere 53 cm

Cauti Masina tuns iarba Hyundai HY-LM 5301 GT, motor benzina, 4,8 CP, latime taiere 53 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Masini cu benzina hyundai

Pentru mai multe promotii la Masini cu benzina hyundai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Masini cu benzina. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†