Masina de insurubat, Matrix NEO, acumulator Li-ion 4 V, 170 rpm

Vezi detalii promotie

Masina de insurubat Matrix Neo este o unealta electrica, fara fir, functionand cu acumulator Li-ion 4V, 2 Ah. Este echipata cu LED pentru atentionarea nivelului de incarcare electrica. Durata de incarcare a acumulatorului este de 2,5 h. Tensiunea de alimentare trebuie sa fie cuprinsa intre 100 si 240 V. Viteza de rotatie este 170 rpm. Nivelul de zgomot facut de masina de insurubat este de 70,7 dB(A). Obiectul este prevazut cu microbuton si maner cauciucat ergonomic. Se roteste atat la stanga,

Pret Masina de insurubat, Matrix NEO, acumulator Li-ion 4 V, 170 rpm

Cauti Masina de insurubat, Matrix NEO, acumulator Li-ion 4 V, 170 rpm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Masina de insurubat matrix

Pentru mai multe promotii la Masina de insurubat matrix trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Masina de insurubat. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†