Masina de insurubat cu impact Raider RDP-SCIW20-5 Solo, fara acumulator, 2600 rpm

Vezi detalii promotie

Masina insurubat cu impact Raider RDP-SCIW20-5 Solo se utilizeaza pentru activitati de bricolaj sau pentru montarea mobilei. Aceasta permite insurubarea sau slabirea suruburilor in suprafete precum lemn, metal sau beton. Masina are un cuplu maxim de 100, 150, 200, 300, 400Nm. Functioneaza cu acumulator de tipul Li-Ion de 20V, care nu este inclus. Poate fi utiizata si in locuri in care nu este posibil accesul la reteaua de energie electrica. Dispune de 5 viteze pe care le poti utiliza in funct

Pret Masina de insurubat cu impact Raider RDP-SCIW20-5 Solo, fara acumulator, 2600 rpm

Cauti Masina de insurubat cu impact Raider RDP-SCIW20-5 Solo, fara acumulator, 2600 rpm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Masina de insurubat Raider

Pentru mai multe promotii la Masina de insurubat Raider trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Masina de insurubat. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†