Bormasina cu percutie Ryobi RPD800K, 800W, 3000 rpm

Vezi detalii promotie

Masina de gaurit cu percutie Ryobi RPD800K este una dintre cele mai usoare din gama sa, oferind confort si siguranta la utilizare. Este dotata cu un motor eficient, de 800 W si are viteza de rotatie de pana la 3000 rpm. Se utilizeaza pentru aplicatii de gaurire in lemn diametrul de 34 mm, otel 13 mm, beton 16 mm. Mandrina este rapida, de 13 mm. Confortul este accentuat de manerul si zonele Soft Grip, care asigura o manevrare compacta si fara riscul accidentarii, indiferent de suprafata de

Pret Bormasina cu percutie Ryobi RPD800K, 800W, 3000 rpm

Cauti Bormasina cu percutie Ryobi RPD800K, 800W, 3000 rpm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Masina de gaurit Ryobi

Pentru mai multe promotii la Masina de gaurit Ryobi trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Masina de gaurit. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†