Bormasina cu percutie Hyundai HY-PD 850, 850 W, 3000 rpm + limitator adancime

Vezi detalii promotie

Bormasina cu percutie Hyundai HY-PD 850 este o unealta profesionala, eficienta cu ajutorul careia vei putea executa operatiuni de gaurire in beton, otel si lemn. Aceasta este echipata cu un motor electric puternic de 850W si ajunge la 3000 de rotatii pe minut si 45000 percutii pe minut. Mod de utilizare: Bormasina are doua moduri de functionare: gaurire simpla si gaurire cu percutie. Cu ajutorul limitatorului de adancime poti stabili adancimea de gaurire dorita in functie de material. Mandrin

Pret Bormasina cu percutie Hyundai HY-PD 850, 850 W, 3000 rpm + limitator adancime

Cauti Bormasina cu percutie Hyundai HY-PD 850, 850 W, 3000 rpm + limitator adancime la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Masina de gaurit hyundai

Pentru mai multe promotii la Masina de gaurit hyundai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Masina de gaurit. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†