Masca de gaze cu bretele 74

Masca de gaze cu bretele 74
Vezi detalii promotie

Masca de gaze modelul 74 este un echipament individual de protectie pentru fata, ochii si cai respiratorii impotriva substantelor toxice sub forma de gaze, vapori sau aerosoli. Masca asigura un camp vizual de 80% Produsul este alcatuit din: fata de masca exterioara cu doua vizoare semimasca interioara cu doua supape de inspiratie bloc supapa inspiratie sistem de bretele pentru fixarea Cartusul filtrant se achizitioneaza separat. Masca este completa conform EN 136/2004, clasa 3. Avantaje: filt

Pret Masca de gaze cu bretele 74

Cauti Masca de gaze cu bretele 74 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Masti protectie respiratorie Arabesque

Pentru mai multe promotii la Masti protectie respiratorie Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Masti protectie respiratorie. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆