Manusi de protectie Gantex Macai, piele bovina, galben, marimea 10

Manusi de protectie Gantex Macai
Vezi detalii promotie

Manusile Gantex Macai sunt fabricate dintr-o piele moale de bovina, fina si rezistenta, de culoare galbena. Acestea sunt indicate pentru activitati ce necesita o protectie impotriva riscurilor mecanice. Una dintre caracteristicile acestor manusi este manseta elastica, care permite o punere si scoatere usoara, asigurand totodata o potrivire sigura si confortabila. Aceste manusi respecta standardele de siguranta EN420 si EN388, care asigura protectie impotriva abraziunii, taierii, perforarii si

Pret Manusi de protectie Gantex Macai, piele bovina, galben, marimea 10

Cauti Manusi de protectie Gantex Macai, piele bovina, galben, marimea 10 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Manusi de uz general gantex

Pentru mai multe promotii la Manusi de uz general gantex trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Manusi de uz general. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆