Povestea primaverii. Printul Pepene. Doua povesti de complexitate progresiva

Vezi detalii promotie

Un instrument absolut esential pentru orice cititor aflat la inceput de drum, colectia Invat sa citesc usor! ofera copiilor satisfactia de a fi reusit sa citeasca fara efort texte mai lungi.Cele doua povesti, cu grade diferite de dificultate, ii vor ajuta pe cei mici sa recunoasca grupuri de litere si cuvinte de legatura scurte, pentru a le usura citirea. Cartea este ideala pentru cititori incepatori: textul este scris cu majuscule, iar cuvintele primei povesti contin pictograme. Cum sa faca oare animalele sa readuca primavara? Si ce fruct minunat descopera printul Tiem? Copiii vor descoperi cu siguranta bucuria lecturii alaturi de personajele din aceste doua povesti minunate. La finalul lor exista intrebari de verificare a intelegerii textului, iar cartea contine autocolante. Prim ...

Pret Povestea primaverii. Printul Pepene. Doua povesti de complexitate progresiva

Cauti Povestea primaverii. Printul Pepene. Doua povesti de complexitate progresiva la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte literatura universala Libris

Pentru mai multe promotii la literatura universala Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria literatura universala. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†