Misterul fotografiei - Beverly Lewis

Vezi detalii promotie

In aceasta poveste impresionanta, familia, iubirea si credinta se intrepatrund sub pana iscusitei Beverly Lewis care isi arata din nou maiestria in acest roman amish. Atunci cand sora ei Lily dispare la doar cateva luni dupa moartea mamei lor, Eva Esch se teme ca cineva din afara comunitatii ii sucise mintile. Si totusi disparitia lui Lily nu este singura ingrijorare a Evei. Ea si surorile ei sunt nevoite sa se mute, odata ce fratele mai mare preia ferma familiei. Unde sa se duca? Va fi nevoita sa‑si multumeasca familia casatorindu‑se din obligatie, in loc sa-si urmeze propriile ei visuri? Atunci, apare Jed Stutzman, un chipes mestesugar din Ohio, cu o fotografie a unei tinere fete amish. Eva nu poate ignora farmecul acestui tanar, dar chipul din misterioasa fotografie n ...

Pret Misterul fotografiei - Beverly Lewis

Cauti Misterul fotografiei - Beverly Lewis la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte literatura universala Libris

Pentru mai multe promotii la literatura universala Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria literatura universala. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†