Femei fara barbati - Shahrnush Parsipur

Vezi detalii promotie

O capodopera a literaturii contemporane, interzisa de cenzura iraniana Femei fara barbati urmareste destinele intretesute a cinci personaje care ajung sa traiasca laolalta intr-o casa cu gradina de la periferia Teheranului zilelor noastre. Romanul exploreaza povestile de viata ale acestora si provocarile cu care se confrunta in incercarea de a-si duce traiul in absenta barbatilor si departe de constrangerile impuse de familie, de societatea iraniana si de cultura islamica. Desi pe parcursul sau au loc unele dispute legate de onoare, virginitate, dar si de alte aspecte ale vietii cotidiene strict reglementate, Femei fara barbati este un roman despre oameni si nu despre idei, dezvaluind o lume complexa, plina de suferinta si abuzuri, insa si de forta feminina si speranta, in inim ...

Pret Femei fara barbati - Shahrnush Parsipur

Cauti Femei fara barbati - Shahrnush Parsipur la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte literatura universala Libris

Pentru mai multe promotii la literatura universala Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria literatura universala. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†