Prizonier in campul tactic - Marian Nazat

Vezi detalii promotie

Las marturie cartea aceasta generatiilor viitoare, poate le-o servi la ceva, desi ma indoiesc. Celor care ma vor lauda si celor care ma vor injura, deopotriva. In definitiv, William S. Culbertson, ministru plenipotentiar al SUA in tara noastra, in perioada 1925-1928, are dreptate: "Omul trebuie sa tina pe langa el cat mai multi prieteni, dar cand e nevoie sa ofenseze, trebuie sa isi faca dusmani adevarati. Mai bine sa ai un dusman recunoscut decat o multime de cunostinte caldute." - Marian Nazat

Pret Prizonier in campul tactic - Marian Nazat

Cauti Prizonier in campul tactic - Marian Nazat la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte literatura romana Libris

Pentru mai multe promotii la literatura romana Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria literatura romana. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†