Covor PVC linoleum Tarkett, gri, clasa 23, grosime 2.5 mm, latime 400 cm

Vezi detalii promotie

Covorul PVC linoleum Tarkett reprezinta o solutie estetica si economica pentru amenajarea spatiilor rezidentiale interioare. Produsul reprezinta o alternativa practica si o alegere durabila pentru finisarea pardoselilor, fiind usor de montat si curatat. Modelul este realizat din PVC durabil si are un design clasic cu model ce imita aspectul dusumelei din lemn, in diferite nuante de gri, aspect care il face usor de integrat in orice tip de amenajari. Unul dintre avantajele pardoselii de tip PV

Pret Covor PVC linoleum Tarkett, gri, clasa 23, grosime 2.5 mm, latime 400 cm

Cauti Covor PVC linoleum Tarkett, gri, clasa 23, grosime 2.5 mm, latime 400 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Linoleum tarkett

Pentru mai multe promotii la Linoleum tarkett trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Linoleum. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†