Lampa gaz profesionala Kemper Top Line Piezo, 1,37kW, 1900°C

Lampa gaz profesionala Kemper Top Line Piezo
Vezi detalii promotie

Lampa de gaz profesionala Kemper Top Line Piezo este folosita in aplicatiile casnice, in ateliere sau laboratoare, pentru aprindere, ardere, lipire, dezghetare, sterilizare s.a. Asigura arderea la o temperatura de maxim 1900C . Puterea flacarii poate fi reglata in functie de utilizare, prin actionarea butonului. Datorita functiei anti-flare, utilizarea arzatorul si buteliei poate fi facuta in orice pozitie fara ca flacara sa isi piarda din intensitate. Lampa are o constructie robusta, sigura,

Pret Lampa gaz profesionala Kemper Top Line Piezo, 1,37kW, 1900°C

Cauti Lampa gaz profesionala Kemper Top Line Piezo, 1,37kW, 1900°C la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Arzatoare kemper

Pentru mai multe promotii la Arzatoare kemper trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Arzatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆