Lambriu lemn exterior/interior, 12.5 x 96 x 4000 mm

Lambriu lemn exterior/interior
Vezi detalii promotie

Lambriul din lemn este destinat placarii si finisarii suprafetelor orizontale si verticale ale elementelor de constructie. Acesta placa este disponibila intr-o nuanta deschisa are lungimea de 4000 mm , latimea de 96 mm si grosimea de 12.5 mm. Avantaje: poate fi lacuit in orice nuanta imbinare usoara material natural Produsul este potrivit pentru: interior: pereti structurali, stalpi, partea vazuta a tavanelor false, mascarea diferitelor nise tehnologice, suprafata interioara a peretilor exter

Pret Lambriu lemn exterior/interior, 12.5 x 96 x 4000 mm

Cauti Lambriu lemn exterior/interior, 12.5 x 96 x 4000 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Lambriu din lemn Arabesque

Pentru mai multe promotii la Lambriu din lemn Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Lambriu din lemn. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆