Lac pentru parchet Spor Villa Yaht, pe baza de apa, interior, incolor, 4 l

Lac pentru parchet Spor Villa Yaht
Vezi detalii promotie

SPOR VILLA YACHT este un lac pe baza de apa, ideal pentru finisarea si protejarea parchetului din lemn sau a altor suprafete din lemn exploatate la interior. Se remarca prin aplicare usoara, pelicula rezistenta si aspect lucios, incolor si transparent. Avantaje: Grund si strat de finisare: Elimina necesitatea achizitionarii separate a unui grund. Aderenta foarte buna la suport: Asigura o legatura durabila cu parchetul. Aplicare usoara: Se poate aplica cu pensula, trafaletul sau racleta. Pelic

Pret Lac pentru parchet Spor Villa Yaht, pe baza de apa, interior, incolor, 4 l

Cauti Lac pentru parchet Spor Villa Yaht, pe baza de apa, interior, incolor, 4 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Lacuri pentru parchet spor

Pentru mai multe promotii la Lacuri pentru parchet spor trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Lacuri pentru parchet. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆