Lac pentru lemn Savana ultra rezist, cires, interior/exterior, 5 L

Lac pentru lemn Savana ultra rezist
Vezi detalii promotie

Lacul pentru lemn Savana ultra rezist este un produs potrivit pentru decorarea si protejarea suprafetelor din lemn aflate atat la interior, cat si la exterior. Il poti folosi pentru usi, ferestre, tocuri, pergole, garduri, obloane, mobilier de gradina, ferestre, sageacuri, cabane. Acesta este fabricat pe baza de rasini alchidice, pigmenti transparenti, solventi organici si aditivi. Avantaje: rezistenta crescuta la intemperii, uzura si raze UV aderenta foarte buna la suprafata asigura protecti

Pret Lac pentru lemn Savana ultra rezist, cires, interior/exterior, 5 L

Cauti Lac pentru lemn Savana ultra rezist, cires, interior/exterior, 5 L la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Lacuri pentru lemn savana

Pentru mai multe promotii la Lacuri pentru lemn savana trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Lacuri pentru lemn. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆