Lac pentru lemn Casabella, Stejar, pentru protectie, rezistenta UV, interior/ exterior, 2.5 l

Lac pentru lemn Casabella
Vezi detalii promotie

Lacul 2 in 1 pentru garduri Casabella se utilizeaza pentru decorarea si protectia gardurilor din lemn care sunt expuse in mod direct la actiunea factorilor atmosferici. Este potrivit si pentru alte suprafete lemnoase (mobilier de gradina, intradosuri, produse de tamplarie, lambriuri s.a). Este compus pe baza de rasina alchidica, solventi si aditivi specifici. Are un aspect omogen, opalescent/colorat, fara impuritati mecanice. Densitatea acestuia este de 0,900.03 g/cmc. Produsul beneficiaza de

Pret Lac pentru lemn Casabella, Stejar, pentru protectie, rezistenta UV, interior/ exterior, 2.5 l

Cauti Lac pentru lemn Casabella, Stejar, pentru protectie, rezistenta UV, interior/ exterior, 2.5 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Lacuri pentru lemn Casabella

Pentru mai multe promotii la Lacuri pentru lemn Casabella trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Lacuri pentru lemn. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆