Lac acrilic pentru lemn Savana, stejar, pe baza de apa, interior / exterior, 0.75 L

Lac acrilic pentru lemn Savana
Vezi detalii promotie

Lacul pentru lemn Savana Stejar se utilizeaza pentru finisarea decorativa si de protectie a elementelor si constructiilor din lemn. Produsul poate fi aplicat pe usi, tocuri de usi si ferestre, pergole, obloane, garduri, mobilier de gradina, casute din lemn, cabane. Acesta creeaza o pelicula uniforma, semilucioasa si o protectie pe termen lung impotriva radiatiilor UV, intemperiilor, fungilor, ciupercii albastre si mucegaiului. Produs are o compozitie pe baza de dispersie apoasa de copolimeri

Pret Lac acrilic pentru lemn Savana, stejar, pe baza de apa, interior / exterior, 0.75 L

Cauti Lac acrilic pentru lemn Savana, stejar, pe baza de apa, interior / exterior, 0.75 L la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Lacuri pentru lemn savana

Pentru mai multe promotii la Lacuri pentru lemn savana trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Lacuri pentru lemn. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆