Kit arzator piezo + cartus gaz 577, Kemper, 1,51kW, 1200°C

Kit arzator piezo + cartus gaz 577
Vezi detalii promotie

Kitul Kemper 1059 este compus din arzatorul universal cu aprindere piezo Kemper si cartusul cu gaz 577. Arzatorul este folosit in aplicatiile casnice pentru aprindere, ardere, lipire, dezghetare, sterilizare s.a. Cartusul este o butelie cilindrica ce contine gaz butan 100%. Asigura arderea la o temperatura de maxim 1200C. Intensitatea flacarii poate fi reglata in functie de utilizare. Lampa are o constructie robusta, sigura, si un maner ergonomic cu invelis cauciucat, pentru o manevrare confo

Pret Kit arzator piezo + cartus gaz 577, Kemper, 1,51kW, 1200°C

Cauti Kit arzator piezo + cartus gaz 577, Kemper, 1,51kW, 1200°C la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Arzatoare kemper

Pentru mai multe promotii la Arzatoare kemper trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Arzatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆