Jgheab metalic, 125 mm, rosu RAL 3011, L= 2 m

Jgheab metalic
Vezi detalii promotie

Jgheabul este piesa din sistemul pluvial care colecteaza apa de pe acoperis si o canalizeaza catre burlan. Avantaje: Impermeabilitate; Duritate; Etanseitate; Adaptabilitate; Montaj simplu si usor de realizat; Ofera o buna protectie pentru revarsarile de apa; Asigura un aspect estetic deosebit; Rezistenta la coroziune; Garantie. Mod de utilizare: Pentru montare, se recomanda asezarea jgheaburilor pe carlige fara a le fixa in siguranta carligului. Capatul jgheabului trebuie sa depaseasca pazia

Pret Jgheab metalic, 125 mm, rosu RAL 3011, L= 2 m

Cauti Jgheab metalic, 125 mm, rosu RAL 3011, L= 2 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Jgheab din metal durako

Pentru mai multe promotii la Jgheab din metal durako trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Jgheab din metal. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆