Jardiniera ratan Stefanplast, plastic, crem, 2.4 L, 29 cm

Vezi detalii promotie

Jardiniera tip ratan Stefanplast se poate utiliza atat la interior, cat si la exterior, acesata fiind confectionata din plastic rezistent. Formele elegante inspirate din natura si culoarea produsului il fac sa fie usor de integrat in orice spatiu. Datorita dimensiunilor sale (lungimea de 29 cm, latimea de 13.3 cm si inaltimea de 11 cm) si a volumului de 2.4 L, jardiniera este potrivita pentru orice tip de floare sau planta. Aceasta nu este prevazuta cu orificii de scurgere si nu vine la pache

Pret Jardiniera ratan Stefanplast, plastic, crem, 2.4 L, 29 cm

Cauti Jardiniera ratan Stefanplast, plastic, crem, 2.4 L, 29 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Jardiniere Arabesque

Pentru mai multe promotii la Jardiniere Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Jardiniere. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†