Instant pe gaz pentru apa calda Calore Compact TN7, 7L, 1000 W, alb

Vezi detalii promotie

Instantul Calore Compact TN7 este potrivit pentru obtinerea apei calde. Acesta functioneaza si la debite si presiuni scazute ale apei de retea. Avantaje: ideal pentru amplasarea in spatii inguste monitorizeaza continuu temperatura apei din schimbatorul de temperatura decupleaza la temperaturi mari pentru evitarea intrarii in supratemperatura pastreaza relativ constant debitul apei furnizate Atentie! Necesita montaj de specialitate si este interzisa montare lui in exterior sau intr-o camera cu

Pret Instant pe gaz pentru apa calda Calore Compact TN7, 7L, 1000 W, alb

Cauti Instant pe gaz pentru apa calda Calore Compact TN7, 7L, 1000 W, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Instanturi pe gaz Calore

Pentru mai multe promotii la Instanturi pe gaz Calore trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Instanturi pe gaz. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆