Usa dus batanta Sanotechnik Sanoflex Symphony M1290L, sticla securizata 6 mm, 85-87 x 195 cm

Vezi detalii promotie

Usa dus batanta Sanotechnik Sanoflex din colectia Symphony are sticla securizata cu grosimea de 6 mm, tratata anticalcar easy clean format din 2 parti ( parte fixa 23.3cm + parte mobila 61.7 cm ), si include brat de stabilizare. Profilele sunt fabricate din aluminiu cu finisaj cromat, balamale metalice cu prindere in interior si deschidere spre stanga. Aceasta este tratata anticalcar easy clean si reprezinta un element elegant fiind ideala pentru baile amenajate in stil modern. Dimensiunile a

Pret Usa dus batanta Sanotechnik Sanoflex Symphony M1290L, sticla securizata 6 mm, 85-87 x 195 cm

Cauti Usa dus batanta Sanotechnik Sanoflex Symphony M1290L, sticla securizata 6 mm, 85-87 x 195 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Inchideri de dus walk-in sanotechnik

Pentru mai multe promotii la Inchideri de dus walk-in sanotechnik trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Inchideri de dus walk-in. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†