Inchidere dus patrata Elite Sanotechnik E90SC, cadru aluminiu, 90x90x195cm, sticla 6 mm, inchidere lenta

Vezi detalii promotie

Inchidere dus patrata Elite Sanoteck este compusa din 2 usi de sticla si poate fi amplasata in majoritatea bailor de apartament. Usile sunt fabricate din sticla securizata transparenta, cu grosimea de 6 mm, profile cromate si manere duble metalice cromate. Acestea sunt prevazute cu un sistem de inchidere lenta, care mareste durabilitatea. Pachetul include: cheder, profil prindere la perete, role, manere. Avantaje: dispune de 2 usi glisante cu role duble metalice care permit detasarea usoara s

Pret Inchidere dus patrata Elite Sanotechnik E90SC, cadru aluminiu, 90x90x195cm, sticla 6 mm, inchidere lenta

Cauti Inchidere dus patrata Elite Sanotechnik E90SC, cadru aluminiu, 90x90x195cm, sticla 6 mm, inchidere lenta la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Inchideri de dus walk-in sanotechnik

Pentru mai multe promotii la Inchideri de dus walk-in sanotechnik trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Inchideri de dus walk-in. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†