Grund metal anti-rugina Danke, interior/exterior, rosu oxid 0.7L

Grund metal anti-rugina Danke
Vezi detalii promotie

Grundul pentru metal de la Danke este un produs anticoroziv avand la baza rasini alchidice, pigmenti anticorozivi, solventi organici, sicativi si aditivi si se utilizeaza pentru protectia anticoroziva a suprafetelor din metal. Este folosit pentru acoperirea suprafetelor noi, precum si pentru repararea suprafetelor care au mai fost vopsite. Caracteristici: buna putere de acoperire aderenta buna uscare rapida duritate buna rezistenta buna la intemperii, la lovire, zgariere si socuri lichid vasc

Pret Grund metal anti-rugina Danke, interior/exterior, rosu oxid 0.7L

Cauti Grund metal anti-rugina Danke, interior/exterior, rosu oxid 0.7L la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Grunduri danke

Pentru mai multe promotii la Grunduri danke trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Grunduri. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†