Ulei de in sicativat Rodys, brun roscat, 0,9 l

Vezi detalii promotie

Uleiul de in sicativat Rodys este un produs utilizat pentru grunduirea si finisarea suprafetelor din lemn. Acesta formeaza pelicule lucioase care protejeaza lemnul impotriva umezelii, intemperiilor, variatiilor de temperatura. Produsul se prezinta sub forma de lichid limpede si omogen, de culoarea brun roscat, obtinut prin amestecarea uleiului de in fiert cu hidrocarburi alifatice si sicativi. Produsul este disponibil in recipient de plastic, avand capacitatea de 0,9l. Avantaje: usor de utili

Pret Ulei de in sicativat Rodys, brun roscat, 0,9 l

Cauti Ulei de in sicativat Rodys, brun roscat, 0,9 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Grund lemn si protectie la foc rodys

Pentru mai multe promotii la Grund lemn si protectie la foc rodys trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Grund lemn si protectie la foc. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†