Impregnant pentru lemn, Iriss, interior/exterior, verde, 5 l

Vezi detalii promotie

Grundul impregnant de la Iriss este un produs cu uscare rapida, destinat pentru decorarea si protectia suprafetelor de lemn (brut sau finisat) aflate atat la exterior, cat si la interior. Il poti utiliza pentru porti, casute, mobila de gradina, cherestrea, etc. Aplicarea produsului ofera un finisaj mat, de culoare verde, care lasa ca fibrele lemnoase sa fie vizibile. Grundul se comercializeaza la bidon de 5 l. Avantaje: confera cresterea rezistentei lemnului la factorii atmosferici si biologi

Pret Impregnant pentru lemn, Iriss, interior/exterior, verde, 5 l

Cauti Impregnant pentru lemn, Iriss, interior/exterior, verde, 5 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Grund lemn si protectie la foc dragon

Pentru mai multe promotii la Grund lemn si protectie la foc dragon trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Grund lemn si protectie la foc. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†