Rama aerisire TE-MA Romania, polistiren, maro, 302 x 293 x 33 mm

Vezi detalii promotie

Rama de aerisire TE-MA Romania asigura ventilatia in diferite incaperi. Aceasta are urmatoarele dimensiuni: 302 mm inaltime, 293 mm latime si 33 mm adancime. Produsul este confectionat din polistiren de culoare maro, cu finisaj lucios. Avantaje: montaj usor si rapid este prevazuta cu plasa pentru protectie impotriva insectelor Specificatii tehnice: Brand: TE-MA Romania Tip produs: rama aerisire Material: polistiren Culoare: maro Finisaj: lucios Inaltime: 302 mm Latime: 293 mm Adancime: 33 mm

Pret Rama aerisire TE-MA Romania, polistiren, maro, 302 x 293 x 33 mm

Cauti Rama aerisire TE-MA Romania, polistiren, maro, 302 x 293 x 33 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Grila ventilatie TE-MA Romania

Pentru mai multe promotii la Grila ventilatie TE-MA Romania trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Grila ventilatie. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†