Gresie rectificata interior/exterior Kai Cortina, gri mat, dreptunghiulara, 60 x 120 cm

Gresie rectificata interior/exterior Kai Cortina
Vezi detalii promotie

Gresia Cortina este o placa ceramica destinata finisarii spatiilor interioare rezidentiale precum holuri, scari si bai.Aceasta are aspect portelanat glazurat cu finisaj mat in nuanta gri, care se integreaza usor in decorul spatiului de utilizare.. Gresia este fabricata dintr-un amestec compus din prafuri si granule non metalice printr-un proces complex de coacere la temperaturi foarte inalte. Datorita procesului de rectificare a placilor ceramice (taierea sau slefuirea in timpul arderii), ace

Pret Gresie rectificata interior/exterior Kai Cortina, gri mat, dreptunghiulara, 60 x 120 cm

Cauti Gresie rectificata interior/exterior Kai Cortina, gri mat, dreptunghiulara, 60 x 120 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie exterior kai

Pentru mai multe promotii la Gresie exterior kai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie exterior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆