Gresie portelanata mocca Texture, PEI 3, finisaj mat, patrata, 33 x 33 cm

Gresie portelanata mocca Texture
Vezi detalii promotie

Gresia portelanata Texture Mocca este fabricata prin ardere la temperatura foarte inalta, iar rezultatul final este rezistenta sporita si aspectul de portelan. Este usor de instalat si de intretinut. Dimensiunile sunt de 33 x 33 cm. Aceasta gresie este rezistenta si recomandata pentru exterior, dar si pentru interior in zonele din casa cu trafic si umezeala mari. O poti monta pe treptele de la intrarea in casa, in bai, bucatarii sau holuri sau in spatii rezidentiale, spatii comerciale si inst

Pret Gresie portelanata mocca Texture, PEI 3, finisaj mat, patrata, 33 x 33 cm

Cauti Gresie portelanata mocca Texture, PEI 3, finisaj mat, patrata, 33 x 33 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie exterior cesarom

Pentru mai multe promotii la Gresie exterior cesarom trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie exterior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆