Gresie portelanata Marble bej, patrata, 33 x 33 cm

Gresie portelanata Marble bej
Vezi detalii promotie

Gresia portelanata Marble este o placa ceramica destinata finisarii spatiilor interioare rezidentiale precum bucatarii, bai sau living. Aceasta are aspect portelanat glazurat in nuante de bej, care ofera spatiilor ambientale un aspect natural. Gresia este fabricata dintr-un amestec compus din prafuri si granule non metalice printr-un proces complex de coacere la temperaturi foarte inalte. Datorita acestui procedeu are rezistenta crescuta la zgarieturi si la agenti chimici. Gresia Marble are f

Pret Gresie portelanata Marble bej, patrata, 33 x 33 cm

Cauti Gresie portelanata Marble bej, patrata, 33 x 33 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie exterior Arabesque

Pentru mai multe promotii la Gresie exterior Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie exterior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆