Gresie portelanata Kai Santana, bej, mat, aspect de piatra, clasa aderenta R10, PEI 5 , 8.5 mm, 60 x 30 cm

Gresie portelanata Kai Santana
Vezi detalii promotie

Gresia Santana este o placa ceramica portelanata, potrivita pentru finisarea finala a pardoselilor si peretilor din spatiile rezidentiale sau comerciale, de la interior sau exterior, supuse unui trafic intens. Placile imita aspectul pietrei, cu finisaj portelanat, mat, in culoare bej. Aceasta este realizata din argila incalzita, rafinata, arsa la temperaturi de peste 1200 C, fiind o alternativa buna la placile ceramice simple. Are o durata de viata mai mare, datorita duritatii si densitatii

Pret Gresie portelanata Kai Santana, bej, mat, aspect de piatra, clasa aderenta R10, PEI 5 , 8.5 mm, 60 x 30 cm

Cauti Gresie portelanata Kai Santana, bej, mat, aspect de piatra, clasa aderenta R10, PEI 5 , 8.5 mm, 60 x 30 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie exterior kai

Pentru mai multe promotii la Gresie exterior kai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie exterior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆