Gresie portelanata interior/exterior Kai Ceramics Galego, gri, aspect de marmura, finisaj mat, 45 x 45 cm

Gresie portelanata interior/exterior Kai Ceramics Galego
Vezi detalii promotie

Gresia portelanata Galeo este o placa ceramica destinata finisarii spatiilor interioare si exterioare rezidentiale precum balcoane, holuri, terase, bai, bucatarii si living. Aceasta are aspect portelanat glazurat cu finisaj tip marmura in nuante de gri, care ofera spatiilor ambientale un aspect natural. Gresia este fabricata dintr-un amestec compus din prafuri si granule non metalice printr-un proces complex de coacere la temperaturi foarte inalte. Datorita acestui procedeu are rezistenta cre

Pret Gresie portelanata interior/exterior Kai Ceramics Galego, gri, aspect de marmura, finisaj mat, 45 x 45 cm

Cauti Gresie portelanata interior/exterior Kai Ceramics Galego, gri, aspect de marmura, finisaj mat, 45 x 45 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie exterior kai

Pentru mai multe promotii la Gresie exterior kai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie exterior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆