Gresie portelanata Flavours, PEI4, bej, patrata, grosime 7,5 mm, 33x33 cm

Gresie portelanata Flavours
Vezi detalii promotie

Gresia portelanata din gama Flavours 33 x 33 cm este destinata utilizarii la exterior, precum si in zone cu trafic intens. Aspectul de portelan este asigurat de tehnica de fabricare prin ardere la temperatura foarte inalta. Beneficiaza de o rezistenta crescuta si poate fi montata in zone precum: Treptele de la intrare Bai Holuri Centre comerciale Cladiri institutionale Acest tip de gresie se uzeaza greu si are un grad de absorbtie al apei foarte mic. Placa are forma patrata cu latura de 33 cm

Pret Gresie portelanata Flavours, PEI4, bej, patrata, grosime 7,5 mm, 33x33 cm

Cauti Gresie portelanata Flavours, PEI4, bej, patrata, grosime 7,5 mm, 33x33 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie exterior cesarom

Pentru mai multe promotii la Gresie exterior cesarom trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie exterior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆