Gresie portelanata Cesarom Soft PEI 4, bej mat, patrata, grosime 7,5 mm, 33 x 33 cm

Gresie portelanata Cesarom Soft PEI 4
Vezi detalii promotie

Gresia portelanata Soft este o placa ceramica portelanata, potrivita pentru finisarea pardoselilor si peretilor din spatiile rezidentiale sau comerciale aflate la interior sau exterior precum holuri, bai, bucatarii sau terase. Gresia are un aspect portelanat-mat cu finisaj de tip piatra in nuante de bej, cu o calitate inalta a culorii, completand in mod armonios decorul spatiilor in care este aplicata. Aceasta este realizata din argila incalzita, rafinata, arsa la temperaturi de peste 1200 C

Pret Gresie portelanata Cesarom Soft PEI 4, bej mat, patrata, grosime 7,5 mm, 33 x 33 cm

Cauti Gresie portelanata Cesarom Soft PEI 4, bej mat, patrata, grosime 7,5 mm, 33 x 33 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie exterior cesarom

Pentru mai multe promotii la Gresie exterior cesarom trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie exterior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆