Gresie interior negru Pompei 1P, PEI 2, glazurata, finisaj mat, patrata, 40 x 40 cm

Gresie interior negru Pompei 1P
Vezi detalii promotie

Gresia Pompei 1P este o placa ceramica portelanata, potrivita pentru finisarea pardoselilor si peretilor din spatiile rezidentiale sau comerciale aflate la interior precum holuri, bai si bucatarii. Gresia are un aspect portelanat, cu o calitate inalta a culorii, completand in mod armonios decorul spatiilor in care este aplicata. Aceasta este realizata din argila incalzita, rafinata, arsa la temperaturi de peste 1200 C, fiind o alternativa buna la placile ceramice simple. Are o durata de viat

Pret Gresie interior negru Pompei 1P, PEI 2, glazurata, finisaj mat, patrata, 40 x 40 cm

Cauti Gresie interior negru Pompei 1P, PEI 2, glazurata, finisaj mat, patrata, 40 x 40 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie interior Arabesque

Pentru mai multe promotii la Gresie interior Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆