Gresie interior negru Organza 5P, PEI 2, glazurata, finisaj mat, dreptunghiulara, 40 x 40 cm

Gresie interior negru Organza 5P
Vezi detalii promotie

Gresia din gama Organza poate fi utilizata la interior in spatii cu un trafic redus spre mediu. Modelul are un design simplu si culoarea negru care poate fi integrata usor in holuri, bai sau bucatarii moderne. Placa este fabricata in forma de patrat cu latura de 40 cm. Recomandari O poti curata cu ajutorul unui mop sau al unei lavete din fibra naturala de bumbac. Planifica aranjamentul placilor, cat si a decorurilor, masurand cat mai exact spatiul ce trebuie amenajat, astfel nu veti avea pier

Pret Gresie interior negru Organza 5P, PEI 2, glazurata, finisaj mat, dreptunghiulara, 40 x 40 cm

Cauti Gresie interior negru Organza 5P, PEI 2, glazurata, finisaj mat, dreptunghiulara, 40 x 40 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie interior Arabesque

Pentru mai multe promotii la Gresie interior Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆