Gresie interior maro Kai Sorel, PEI 3, glazurata, finisaj lucios, patrata, grosime 7.4 mm, 33.3 x 33.3 cm

Gresie interior maro Kai Sorel
Vezi detalii promotie

Gresia din colectia Sorel este o placa ceramica destinata spatiilor rezidentiale. Poate fi montata in baie, bucatarie, in living sau birouri. Aceasta are aspect portelanat glazurat in nuante de maro, care ofera spatiilor ambientale un aspect natural. Gresia este fabricata dintr-un amestec compus din prafuri si granule non metalice printr-un proces complex de coacere la temperaturi foarte inalte. Datorita acestui procedeu are rezistenta crescuta la inghet, zgarieturi si la agenti chimici. Gres

Pret Gresie interior maro Kai Sorel, PEI 3, glazurata, finisaj lucios, patrata, grosime 7.4 mm, 33.3 x 33.3 cm

Cauti Gresie interior maro Kai Sorel, PEI 3, glazurata, finisaj lucios, patrata, grosime 7.4 mm, 33.3 x 33.3 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie interior kai

Pentru mai multe promotii la Gresie interior kai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie interior. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†