Gresie interior maro Kai Siena, glazurata, finisaj mat, patrata, grosime 7 mm, 33.3 x 33.3 cm

Gresie interior maro Kai Siena
Vezi detalii promotie

Gresia Kai face parte din colectia Siena si este o placa ceramica destinata aplicarii pe suprafete din interior. Aceasta reprezinta o alegere eleganta pentru decorarea pardoselilor din baie, bucatarie, living sau hol. Cu un finisaj mat, aspect marmura si culoare maro, gresia Siena poate fi combinata cu usurinta cu alte placi de culoare deschisa pentru un contrast rafinat si un design atractiv. Datorita dimensiunii sale de 33.3 x 33.3 cm, produsul are o forma patrata. Grosimea placii este de 7

Pret Gresie interior maro Kai Siena, glazurata, finisaj mat, patrata, grosime 7 mm, 33.3 x 33.3 cm

Cauti Gresie interior maro Kai Siena, glazurata, finisaj mat, patrata, grosime 7 mm, 33.3 x 33.3 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie interior kai

Pentru mai multe promotii la Gresie interior kai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆