Gresie interior lila Kai Mania, PEI 1, glazurata, finisaj mat, patrata, grosime 7.4 mm, 33.3 x 33.3 cm

Gresie interior lila Kai Mania
Vezi detalii promotie

Gresia din colectia Mania este o placa ceramica utilizata pentru spatii interioare, cum ar fi baile, bucatariile, balcoanele. O poti aplica si in living sau birouri. Se intretine usor folosind produse de curatat universal sau specifice gresiei. Suprafata ceramica a gresiei este o suprafata mata ce nu absoarbe praful sau alte impuritati. Este taiata la o dimensiune strandard, astfel ca nu exista diferente de marime de la o placa la alta. Este recomandat sa montezi aceasta placa folosind un ade

Pret Gresie interior lila Kai Mania, PEI 1, glazurata, finisaj mat, patrata, grosime 7.4 mm, 33.3 x 33.3 cm

Cauti Gresie interior lila Kai Mania, PEI 1, glazurata, finisaj mat, patrata, grosime 7.4 mm, 33.3 x 33.3 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie interior kai

Pentru mai multe promotii la Gresie interior kai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆