Gresie interior-exterior Kai Ceramics Segura, gri, aspect de lemn, finisaj mat, 20,4 x 120,4 cm

Gresie interior-exterior Kai Ceramics Segura
Vezi detalii promotie

Gresia portelanata Kai Ceramics Segura este o placa ceramica portelanata, potrivita pentru finisarea pardoselilor si peretilor din spatiile rezidentiale sau comerciale aflate la interior sau exterior precum holuri, terase, bai si bucatarii. Este potrivita si pentru sufragerie si coridor sau spatii comerciale: cafenele, restaurant, hotel. Gresia are un aspect portelanat-mat cu finisaj care imita lemnul in nuante de gri, cu o calitate inalta a culorii, completand in mod armonios decorul spatiil

Pret Gresie interior-exterior Kai Ceramics Segura, gri, aspect de lemn, finisaj mat, 20,4 x 120,4 cm

Cauti Gresie interior-exterior Kai Ceramics Segura, gri, aspect de lemn, finisaj mat, 20,4 x 120,4 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie exterior kai

Pentru mai multe promotii la Gresie exterior kai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie exterior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆
Piesa Cruce 600x60mm

Piesa Cruce 600x60mm