Gresie interior bej Bali, PEI 4, glazurata, finisaj mat, patrata, grosime 8 mm, 33 x 33 cm

Gresie interior bej Bali
Vezi detalii promotie

Gresia glazurata Bali este o placa ceramica destinata finisarii spatiilor interioare rezidentiale precum bucatarii, bai sau living. Aceasta are aspect portelanat glazurat cu finisaj tip marmura in nuante de bej, care ofera spatiilor ambientale un aspect natural. Gresia este fabricata dintr-un amestec compus din prafuri si granule non metalice printr-un proces complex de coacere la temperaturi foarte inalte. Datorita acestui procedeu are rezistenta crescuta la zgarieturi si la agenti chimici.

Pret Gresie interior bej Bali, PEI 4, glazurata, finisaj mat, patrata, grosime 8 mm, 33 x 33 cm

Cauti Gresie interior bej Bali, PEI 4, glazurata, finisaj mat, patrata, grosime 8 mm, 33 x 33 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie interior Arabesque

Pentru mai multe promotii la Gresie interior Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆