Gresie interior alb Calypso 7P, PEI 2, glazurata, finisaj mat, patrata, 40 x 40 cm

Gresie interior alb Calypso 7P
Vezi detalii promotie

Gresia din colectia Calypso 7P este o placa ceramica cu aspect texturat creata special pentru spatii interioare. Aceasta gresie are forma patrata si dimensiunile de 40 x 40 cm. Produsul se incadreaza in stilul modern, iar cromatica este alcatuita din nuante albe. Gresia este fabricata dintr-un amestec compus din prafuri si granule non metalice printr-un proces complex de coacere la temperaturi foarte inalte. Datorita acestui procedeu are rezistenta crescuta la zgarieturi si la agenti chimici.

Pret Gresie interior alb Calypso 7P, PEI 2, glazurata, finisaj mat, patrata, 40 x 40 cm

Cauti Gresie interior alb Calypso 7P, PEI 2, glazurata, finisaj mat, patrata, 40 x 40 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie interior Arabesque

Pentru mai multe promotii la Gresie interior Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆