Gresie baie/bucatarie Angelo Beige DK FL, rectificata, bej, mata, aspect marmura, 30 x 30 cm

Gresie baie/bucatarie Angelo Beige DK FL
Vezi detalii promotie

Gresia Angelo Beige DK FL este o placa ceramica destinata aplicarii pardoselelor la interior. Reprezinta o alegere eleganta pentru baie cat si bucatarie. Cu un decor ce imita marmura, un aspect mat si cu o culoare in nuante de bej, gresia poate fi combinata cu usurinta cu placile din colectia sa cat si cu alte placi de culoare deschisa pentru un contrast rafinat si un design atractiv. Gresia Angelo Beige DK FL are forma patrata si este taiata la o dimensiune standard de 30 x 30 cm, astfel ca

Pret Gresie baie/bucatarie Angelo Beige DK FL, rectificata, bej, mata, aspect marmura, 30 x 30 cm

Cauti Gresie baie/bucatarie Angelo Beige DK FL, rectificata, bej, mata, aspect marmura, 30 x 30 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gresie interior Arabesque

Pentru mai multe promotii la Gresie interior Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gresie interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆