Granule pentru desfundarea tevilor de scurgere MELLERUD, 600 gr

Granule pentru desfundarea tevilor de scurgere MELLERUD
Vezi detalii promotie

Granulele pentru desfundat tevile de scurgere de la Mellerud este un produs de uz casnic, practic. Te va ajuta sa desfunzi rapid tevile si conductele infundate. Actioneaza rapid si dizolva firele de par, reziduurile alimentare sau de sapun. Desfunda scurgerile blocate cu gheata. Le poti utiliza pentru: Cazi de baie Chiuvete Vase de toaleta Lavoare. Inainte de utilizare, goleste apa care stagneaza. Toarna aproximativ o jumatate de capac de granule in orificiul scurgerii, apoi toarna o cana de

Pret Granule pentru desfundarea tevilor de scurgere MELLERUD, 600 gr

Cauti Granule pentru desfundarea tevilor de scurgere MELLERUD, 600 gr la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti mellerud trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆