Gletul meseriasului Adeplast GM-20, pe baza de ipsos, pentru interior, sac 5 kg

Gletul meseriasului Adeplast GM-20
Vezi detalii promotie

Adeplast GM-20 Gletul meseriasului este un glet alb pe baza de ipsos, utilizat pentru obtinerea suprafetelor fine in prealabil zugravirii. Este destinat suporturilor exploatate la interior, maturizate, fara umiditate (beton, beton usor, tencuieli de ciment, de var ciment, placi de gips-carton). Atentie! Nu se aplica pe lemn, plastic, metal si derivate. Produsul este permeabil la vaporii de apa si rezistent la razele ultraviolet. Contribuie la obtinerea unei suprafate foarte netede, de culoare

Pret Gletul meseriasului Adeplast GM-20, pe baza de ipsos, pentru interior, sac 5 kg

Cauti Gletul meseriasului Adeplast GM-20, pe baza de ipsos, pentru interior, sac 5 kg la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gleturi de umplere adeplast

Pentru mai multe promotii la Gleturi de umplere adeplast trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gleturi de umplere. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆