Glet interior Ceresit IN 126, 2-10 mm, alb-mat, 25 kg

Glet interior Ceresit IN 126
Vezi detalii promotie

Ceresit IN126 este un glet pe baza de ipsos aditivat, utilizat pentru egalizarea suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor de beton, si pentru umplerea denivelarilor intre 2-10 mm. Se obtin pereti si plafoane netede. Are finisaj calitativ alb-mat si este un produs destinat utilizarii la interior. Gletul poate fi utilizat si pentru lipirea placilor de gips-carton, a paslei, a elementelor decorative de ipsos sau pe baza de solvent organici. Dupa uscare, gletul poate fi vopsit c

Pret Glet interior Ceresit IN 126, 2-10 mm, alb-mat, 25 kg

Cauti Glet interior Ceresit IN 126, 2-10 mm, alb-mat, 25 kg la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Gleturi de umplere henkelceresit

Pentru mai multe promotii la Gleturi de umplere henkelceresit trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Gleturi de umplere. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆