Generator curent electric Raider RD-GG02, benzina, 2 kW, 220 V, capacitate rezervor 14 l

Vezi detalii promotie

Generatorul de curent electric Raider RD-GG02 2000 VA este un produs hobby, destinat utilizarii in camping-uri, case de vacanta, sau ca sursa auxiliara de curent in cazul intreruperii sursei principale de electricitate. Combustibilul folosit pentru alimentarea produsului este benzina, capacitatea rezervorului destinat fiind de 14 L. Generatorul este de tip monofazat si poate genera o putere electrica de 2000 W la o turatie de 3600 rpm. Motorul termic este de tip monocilindru, in 4 timpi si ra

Pret Generator curent electric Raider RD-GG02, benzina, 2 kW, 220 V, capacitate rezervor 14 l

Cauti Generator curent electric Raider RD-GG02, benzina, 2 kW, 220 V, capacitate rezervor 14 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Generatoare de curent electric Raider

Pentru mai multe promotii la Generatoare de curent electric Raider trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Generatoare de curent electric. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†