Generator curent electric monofazic Hyundai HY6000, 4 kW, 2 x 230 V, capacitate rezervor 6 l

Vezi detalii promotie

Generatorul de curent electric monofazic Hyundai HY6000 este potrivit pentru spatiile in care nu exista nicio alta posibilitate de alimentare cu energie electrica. Acesta este actionat de un motor OHV in 4 timpi pe benzina, racit cu aer cu puterea maxima de 4.4 kW si puterea nominala de 4 kW. Produsul are capacitatea cilindrica de 339 cmc si pornire manuala, la sfoara. Rezervorul pentru benzina are o capacitate de 6 l, iar cel pentru ulei are capacitatea de 1.1 l. Generatorul functioneaza cu

Pret Generator curent electric monofazic Hyundai HY6000, 4 kW, 2 x 230 V, capacitate rezervor 6 l

Cauti Generator curent electric monofazic Hyundai HY6000, 4 kW, 2 x 230 V, capacitate rezervor 6 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Generatoare de curent electric hyundai

Pentru mai multe promotii la Generatoare de curent electric hyundai trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Generatoare de curent electric. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

G.