Galerie metalica simpla Como, alb, D 20 mm, 200 cm

Vezi detalii promotie

Galeria simpla de la Como este confectionata din teava extrudata, cu grosimea de 0.6 mm si reprezinta un sistem elegant de prindere pentru perdea sau draperie, ce poate fi integrat cu usurinta in decorul casei tale. Produsul este de culoare alb si prezinta o lungime de 200 cm, diametrul fiind de 20 mm. Capetele decorative, accesoriile din plastic pentru perdea sau draperie (inele si carlige), holzsuruburile si diblurile sunt incluse in pachet. Avantaje: usor de montat design modern rezistenta

Pret Galerie metalica simpla Como, alb, D 20 mm, 200 cm

Cauti Galerie metalica simpla Como, alb, D 20 mm, 200 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Galerii de metal si accesorii sndeco

Pentru mai multe promotii la Galerii de metal si accesorii sndeco trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Galerii de metal si accesorii. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†